Rejestracja

Imię

Nazwisko

Email

Login

Hasło

FB

Polityka prywatności

Szanujemy Twoją prywatność i dbamy o Twoje dane


Dane zbierane automatycznie
W trakcie wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące tej wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego.

Dane zbierane podczas rejestracji lub transakcji zakupu
W celu skorzystania z niektórych funkcji naszego systemu niezbędna jest rejestracja, podczas której zapytamy o adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie, imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, NIP, PESEL.

Dane zbierane w momencie kontaktu z nami
W momencie kontaktu z nami za pomocą strony internetowej, poczty email, rozmowy telefonicznej itp. użytkownik przekazuje nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email.

Wykorzystywanie zebranych danych
Dane zebrane o użytkowniku nigdy nie będą odsprzedawane, udostępniane podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia użytkownikowi zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest niezbędna jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Dane zbierane w czasie transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, mogą być one w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia karty kredytowej użytkownika. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych informacji w żadnym innym celu. Podanie danych jest niezbędne jeżeli chcesz dokonać zakupu.

W przypadku wyrażenia zgody na otrzymywanie naszego Newslettera, wykorzystamy dane użytkownika celu wysłania wysyłania go. Użytkownik jest pytany czy chce otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy użytkownikiem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu kontaktu z danym użytkownikiem oraz odpowiedzi na ewentualne pytania.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, wszystkie zebrane dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadkach naruszenia Regulaminu serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić dane użytkownika organom wymiaru sprawiedliwości.

Sposoby kontaktu z klientem
W przypadku dokonania transakcji zakupu towaru, użytkownik może otrzymać od nas email dotyczący danej transakcji. W niektórych przypadkach (szczególnie ważnych informacji na temat transakcji) istnieje możliwość kontaktu telefonicznego.

W przypadku wyrażenia zgody na otrzymywanie naszego Newslettera podczas rejestracji, lub w inny sposób, użytkownik będzie go otrzymywać na podany adres email.

Informacja o zmianie danych
Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Moje konto/edycja, istnieje możliwość wprowadzania zmian. Danych niezbędnych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek (cookies)
Strona internetowa może używać ciasteczek, które służą identyfikacji przeglądarki, w celu wyświetlenia odpowiedniej strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Zabezpieczenie danych osobowych
W trakcie komunikacji między komputerem użytkownika, a naszym serwerem, gdy zbieramy dane osobowe, wykorzystywane jest połączenie szyfrowane z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo, bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany polityki prywatności
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.